Light

Fésűs Nellyék ma este debütálnak az Édes Életben

A színésznő és párja hosszas gondolkodás után bólintották csak rá a TV2 realityjére és azt is elárulták, hogy miért.

Az Édes Élet ma esti adásában már a várandós színésznő, Fésűs Nelly mindennapjaiba is beleshetnek a nézők. A terhessége 26. hetében járó díva nem zárkózott el a szerepléstől, inkább párjának, Vajtó Lajosnak voltak kétségei. Az üzletember elmondta, nem fognak kivetkőzni magukból a kamerák miatt, ezért a nézők nem számíthatnak például egy újabb herevasalásra.

“Voltak ellenérveim, de azt mondták, hogy a műsor polgári értékeket is képvisel. Ha ebbe belefér, hogy egy cívisvárosi, debreceni színésznő és egy budapesti üzletember életén keresztül mutassák be ezeket az értékeket, akkor rendben van a dolog. Nem csak a késői gyermekvállalás, hanem a szeretet, a család, a humor, a tisztelet és egyéb értékeket képviselünk, de ebből a szerepből semmi áron se szeretnék kiesni. Tehát a Nelly nem lesz Kelemen Anna, én nem leszek Győzike. Maradunk azok, akik vagyunk és a mi életünkben az aranyrudak és a herevasalás nem fog szerepet játszani” – mesélte Vajtó a Mokkában.

A zenetévé műsorvezetője, Iszak Eszti még sose volt ennyire bevállalós, mint legutóbbi fotósorozatán. A képekért kattinston IDE.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik