Szórakozás

A leggazdagabb magyarokra számítana Alekosz

Az egykori VV-nyertes nem adja fel, mindenképpen beszélni akar a Facebook atyjával. Most anyagi segítséget kér ahhoz, hogy elutazhasson az Egyesült Államokba.

Alekosz egyoldalú miniháborúba kezdett Mark Zuckerberggel, folyamatosan írja neki szigorúan magyar nyelvű leveleit, követelve azt, hogy Facebook-oldalán 5000-nél is több ismerőst tudjon felvenni. Mivel – meglepő módon – a Facebook alapítója nem válaszolt az érdi Nagy Alekosz üzeneteire, így a politikusi babérokra törő VV-s úgy határozott, személyesen kéri számon Zuckerberget. Ehhez pedig -név szerint felsorolva- a 100 leggazdagabb magyar segítségét kéri ominózus közösségi oldalán, mégpedig hogy “jó befektetésként” szponzorálják az ő USA-beli kis kiruccanását.

“Ez idő szerint Önök 100-an + 3-an a Leggazdagabbak Magyarországon. A Segítségüket Szeretném kérni ahhoz, hogy eljuthassak Amerikába Mark Zuckerberghez. Kérem, Segítsenek és támogassák utamat és küldetésemet! Ha Sikerrel járok, akkor az mindannyiunk Sikere is lehet! Kérem, gondolják át és döntsenek. És ne feledjék! Egy jó befektetésnél, csak egy még jobb befektetés lehet a jobb. Önöké a végső döntés” – írja Alekosz.

Mi már szóhoz sem jutunk. És Ön?


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik