Szórakozás

Király Viktor: Bántották a testvéremet

Az énekes sokszor érzi úgy, hogy könnyebb lenne élete ikertestvére nélkül.

Király Viktor és ikertesója, Ben között nagyon szoros kapcsolat van, ám sokszor érezték azt, hogy egyforma kinézetük inkább hátrányt jelent. Többször kerültek és kerülnek mai napig is olyan szituációba, amikor az ikerség negatívumaival kell szembesülniük.

“Testvéri és családi szempontból kizárólag előnyt jelent, mert az ikerkapcsolatnál nincs erősebb testvéri kapocs, de társadalmi szempontból inkább előnytelen. Az emberek ugyanis egy személyként tekintenek általában az ikrekre. Nagyon sokszor kellett szembesülnünk azzal, hogy az emberek úgy néznek ránk, mint egy cirkuszi mutatványra és ez minket lelkileg nagyon bánt. Éppen ezért nagyon lázadtunk az ikerség ellen, sose öltöztünk például egyforma ruhába” – mesélte Viktor Joshi Bharatnak.

Leginkább az bántja a Király fivéreket, hogy egy emberként kezelik őket, miközben nagyon eltérő a személyiségük, az ízlésük és a vágyaik. Viktor azt is sérelmezi, hogy a Megasztár után sokat bántották testvérét, amiért ő nem az éneklésben látta jövőjét, pedig menedzerként sikeres, hiszen neki köszönheti, hogy egy világsztárral dolgozhatott együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik