Szórakozás

Világsztárral forgatott klipet Király Viktor

Király Viktor (Király Viktor)
Király Viktor (Király Viktor)

A legendás New York-i hiphop-csapat, a Run-DMC egyik rapperével, Darryl DMC McDaniels-szel közösen forgatott csütörtökön Budapesten klipet Király Viktor. Az amerikai sztár a Running Out of Time című Király Viktor-dalban rappel.

“Viktor testvére, Ben találkozott egy barátommal, aki a menedzsment-csapatomnak dolgozik, így jutott hozzám a szám, ami azonnal nagyon megtetszett, és akkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha rappelnék benne egy betétet. Sokszor találkozom olyan számokkal, amelyekről azonnal lejön, mennyire nem tud énekelni az előadó, mennyire a technika csinálja meg az egészet. Én olyan számokban rappelek szívesen, amelyek azért ütősek, mert jó a zene, jó a produkció, jó az énekes és jól meg van írva a dal. Ez ilyen” – mondta DMC az MTI-nek a klipforgatás előtt adott interjúban.

“Ez egy jó érzésű dal, szeretném visszahozni azt a fajta zenét, ami örömet okoz az embereknek. Nagyon bízom a dalban, amely saját szerzemény, a zenét és a szöveget is én írtam. Nemcsak az Eurovízióra kijutás lehetősége vonz, hanem egyszerűen élvezem, amit csinálok” – mondta a New York és Budapest között ingázó Király Viktor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik