Szórakozás

Csala Zsuzsa eljátszotta a halálát

Csak a halála után derült ki, mennyi mindent nem tudtunk róla: múzeumnyi kincset örökölt, súlyos pánikbetegség gyötörte. Ám személyiségének egy különös, misztikus oldala is volt, amely az utolsóévekben még inkább megerősödött.

Csala Zsuzsa hol viccet csinált a halálból, hol pedig komor jóslatokba merült vele kapcsolatban. Egy régi színészolimpián például úgy gondolta, megtréfálja a környezetét, és eljátssza a saját halálát: fejest ugrott egy medencébe, és azonnal elmerült. Míg a többiek halálra rémülve a megmentésén fáradoztak, Zsuzsa – aki profi úszó volt -, a víz alatt gond nélkül átúszta a távot, és nevetve mászott ki a túlsó partra. A vicc ellenére rettegett a haláltól, úgy érezte, egy tragédia okozza majd az elmúlását. Rengeteget foglalkoztatta ez a gondolat. A tenyérjóslástól kezdve hitt a természetfeletti erőkben, rendszeresen vetett kártyát is magának és a barátainak. Az ismerősei hitet-lenkedve tapasztalták, ahogyan jóslatai egyre-másra valóra váltak. Ő maga is járt jósnőhöz, s a figyelmeztetéseit, jövendöléseit mindig komolyan vette.

Fotó: TV2

“A tenyérjóslásban hiszek a leginkább, mert erről biztosan tudom, hogy az enyém, hozzám tartozik, rólam szól” – vallotta be egyszer a valójában milliomos komika.

Közben a Blikk arról ír, hogy Anettka 20 millió forinttal tartozik Csala Zsuzsa örököseinek. Az összeget még férje, Rezső betegsége idején kapta a komikától, aki nem sürgette ugyan a visszafizetését, ám mivel Rezső a végrendelete szerint még életében odaadta a köteles részt leányának ,Eperkének, aki viszont édesanyjával pert indított, mondván az összeget nem is kapták meg Anettkáék, csak azért találták ki, hogy őket kisemmizzék. Csala örökösei azonban még követelhetik ezt az összeget. Noha Csala nem íratott kölcsönszerződést barátnőjével, a rokonoknak mégis van bizonyítékuk a tartozásra, lévén a színésznő a rendőrségi nyomozás során, illetve a hagyatéki perben is azt vallotta, hogy ő adott kölcsön Anettkáéknak. Ezt a tartozást Anettka is elismerte, hozzátéve, hogy annak kiegyenlítését Csala nem sürgette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik