Szórakozás

Március végén temetik Csala Zsuzsát

Március 21-én délelőtt 11 órakor búcsúztatják Csala Zsuzsa Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt a Szent István Bazilikában, római katolikus szertartás szerint.

Csala Zsuzsa, a Vidám Színpad örökös tagja életének 81. évében február 22-én, szombaton hunyt el. A színésznőt a Vidám Színpad saját halottjának tekinti.

Fotó: Sanoma

Ahogy arról írtunk már, Csala Zsuzsát orvosok kezelték, pszichiátriára került, annyira elhatalmasodott rajta a szorongás. Egész életében félt valamitől. A gyerekszüléstől, a színpadtól, a létbizonytalanságtól, a szeretethiánytól, a jövőtől. Miközben több mint ötven éven át az ország kedvenc komikája volt, csak néhányan tudták, hogy a színpadon kívül mennyire más ember. Túlérzékeny, magányos, zárkózott, kétségek és félelmek között élő, aki jó ideje már a barátaival és a szeretteivel is csak telefonon tartotta a kapcsolatot.
“Öngyilkos akartam lenni. Csalódást okoztam a családomnak is. Ráadásul soha nem akartam színésznő lenni, építésznek vagy kertészmérnöknek készültem. De mikor kirúgtak, akkor rájöttem, hogy tudat alatt mindig a színpadra készültem” – idézi a BEST Csala Zsuzsa korábbi nyilatkozatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik