Szórakozás

Csala Zsuzsa öngyilkos akart lenni

Kevesen tudják, hogy a nemrégiben elhunyt komikát élete végéig súlyos pánikbetegség, szorongás gyötörte.

Csala Zsuzsa egész életében félt valamitől. A gyerekszüléstől, a színpadtól, a létbizonytalanságtól, a szeretethiánytól, a jövőtől. Miközben több mint ötven éven át az ország kedvenc komikája volt, csak néhányan tudták, hogy a színpadon kívül mennyire más ember. Túlérzékeny, magányos, zárkózott, kétségek és félelmek között élő, aki jó ideje már a barátaival és a szeretteivel is csak telefonon tartotta a kapcsolatot. Orvosok kezelték, pszichiátriára került, annyira elhatalmasodott rajta a szorongás…

Fotó: TV2

“Öngyilkos akartam lenni. Csalódást okoztam a családomnak is. Ráadásul soha nem akartam színésznő lenni, építésznek vagy kertészmérnöknek készültem. De mikor kirúgtak, akkor rájöttem, hogy tudat alatt mindig a színpadra készültem” – idézi a BEST Csala Zsuzsa korábbi nyilatkozatát, amiben arra emlékezett vissza, amikor kirúgták a Színművészeti Főiskoláról.

Csala Zsuzsa életéről, pánikbetegségéről, elmegyógyintézeti kezeléséről és színpadon mindig mosolygós komika szomorú arcáról még többet megtudhatsz a BEST legfrissebb számából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik