Szórakozás

Ennyit költöttek Thaiföldön Bódi Gusztiék

Margó és Guszti három hónapot töltöttek Thaiföldön egy tengerparti bérelt házban, saját medencével, kényeztetéssel. Olcsóbban, mintha itthon lettek volna.

Sajátos módon spórol a Bódi család! Margó és Guszti már vagy tíz éve hagyományosan külföldön töltik a téli hónapokat, így spórolva a gázszámlával és a többi sárga csekkel. Ezúttal három hónapot töltöttek Ázsiában, péntek hajnalban érkeztek haza.

“Thaiföldön sokkal olcsóbb az élet, a magyar árak töredékéből eléldegélünk, remek körülmények között. Lakásbérléssel, éttermi ebédekkel, masszázzsal, sok kirándulással is olcsóbban jöttünk ki, mintha otthon fizettük volna a fűtést, a benzint, a telefonszámlát és a többit. Arról nem is beszélve, hogy télen egyébként sem lett volna fellépésünk, felesleges lett volna otthon lennünk. Csupán a repülőjegy a drága, de ha időben megveszi az ember, az sem olyan vészes” – mondta a Hír24-nek Bódi Margó, akinek az alacsony árak mellett más érve is van az utazás mellett.

Fotó: Facebook

“Ez a három hónap nagyon jót tett a kapcsolatunknak is. Guszti ilyenkor sokkal több szeretetet ad, jobban odafigyel rám. Nem köti le a sok munka, a haverok, a stressz, helyette kényeztet engem” – áradozik Margó.

Bódi Guszti ráadásul a nyaralás alatt hat kilót fogyott és lebarnult, így igazi “sukár csávó” lett. Pedig állítólag a mulatós műfaj koronázatlan királya a thai ételeket is imádja, egész végig csak helyi kifőzdékben evett, még Margó pörköltje sem hiányzott neki.


Fotó: Facebook

“A pihenés és napozás mellett Guszti egy gyógykezelésen is részt vett, minden nap több órán át kapott masszázst és speciális terápiás kezeléseket. Nagyon jót tett neki a kikapcsolódás, remek formában van. Egyedül a család hiányzott egy kicsit, jó volt már visszajönni Magyarországra” – tette hozzá Bódi Margó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik