Szórakozás

Bódi Margó már ügyesen kezeli a milliókat

Forint(960x640)(1).jpg (Forint)
Forint(960x640)(1).jpg (Forint)

A SuperTV2-n futó Pimasz Úr Ottalszik mai adásában Papp Gergő Bódi Gusztiékhoz költözik be, ahol sok olyan dolog is kiderül, amit eddig nem tudhattunk a Bódi házaspárról.

Papp Gergő Bódi Gusztihoz és Bódi Margóhoz költözött be egy napra, a forgatáson pedig az is kiderült, hogy Margó igazi üzletasszonyként kezeli a cég ügyeit és ma már nem tart a milliós utalásoktól sem. Pedig ezt korábban elképzelni sem tudta volna.

“Nyolc általánossal indultam, 16 évesen pedig megszültem a nagyobbik fiunkat, majd jött a második. A gyerekek mellett folyamatosan tanultam, tanfolyamokra jártam. Egy kárpitozó cégnél dolgoztam, székeket, ágyakat húztunk be és egy irodában is takarítottam. Az irodában elkezdtek kisebb feladatokat rám bízni, postára szaladgáltam, majd látták, hogy egyre ügyesebb vagyok és egyre több dolgot bíztak rám. Irodai asszisztens lettem, aztán amikor egymás után megjelent öt albumunk és azt láttam, hogy nem túl sok pénz folyik be érte, elhatároztuk, hogy saját zeneműkiadót alapítunk. Azóta minden mi csinálunk, a hivatalos ügyeket én intézem, simán utalok már milliós nagyságrendekben, de persze van egy könyvelőnk is, aki szinte családtag” – mesélte a Hír24-nek Margó.

Bódi Margó azt is hozzátette, természetesen az üzletasszonylét nem ment egyik napról a másikra és bizony előfordult, hogy félmillió forintot nem a megfelelő helyre utalt.

“Voltak hibák az elején természetesen, de azt mondom, az ember csak azt tudja jól csinálni, amit csinál, nem amit csak elméletben tud. Volt olyan eset az elején, hogy félmilliót véletlenül máshová utaltam. Kétségbeesve hívtam a könyvelőt, hogy mit tegyek, de szerencsére hamar megoldottuk a problémát. Azóta viszont már alaposan belejöttem a dologba és már nem csak a saját ügyeinket, de az általunk felfedezett tehetségekkel kapcsolatos dolgokat is én intézem” – tette hozzá Margó.

Fotó: SuperTV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik