Szórakozás

Kiborult a sikertelen magyarok miatt Fluor Tomi

Lakatos Brigitta

2014. 03. 09. 06:00

A zenész szerint az indulatos, sikertelen embernek mindig van egy kifogása, mindenben meglátja a sz*rt és mindig van kit gyűlölnie. Vajon igaza van?

Korábban a témában:

A Mizu énekese nemrég kifakadt a saját internetes oldalán, mert szerinte a magyarok sokszor ok nélkül gyűlölködnek.

Fotó: TV2

“Az indulatos, sikertelen embernek mindig van egy kifogása, mindenben meglátja a szart és mindig van kit gyűlölnie. Nem szeret szeretni, talán már nem is tud.Szerinte mindenhova mindig a kivételezettek jutnak be, ezért meg se próbálja. Mondjuk úgy általánosságban nem tesz meg semmit, csak ugat, de azt jó hangosan. Azt gondolja, mindenkinél többet dolgozik, mégse jut egyről a kettőre, mégis olyan dolgokkal foglalkozik, amikre elvileg nem kéne, hogy jusson ideje. Meló alatt persze szigorúan csak a robot, a három műszak, a szarlapátolás értendő. Számára az, amit valaki szeret, nem munka. Talán ide vezethető vissza, hogy nem azt csinálja, amit szeretne, de ebbe már nem gondol bele, mivel jó eséllyel azon kívül, hogy sok pénzt, jó autót meg láblógatást, nincs más ötlete. Utálja a tévét, nem nézi, nincs is neki, mégis kívülről vágja az általa szennynek tartott reality-k tartalmát és részletezve el is mondja, miért meg mennyire gyűlöli belőle az összes szereplőt” – összegezte komolyan Fluor Tomi, aki fél a magasságtól.

Vajon igaza van? Várjuk kommentben!

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.