Szórakozás

Fluor retteg a magasságtól

A tinisztár gyerekkora óta retteg a magasságtól és a repüléstől, mégis Besenyei Péter az egyik legnagyobb példaképe.

“Parázós gyerek vagyok, a bungee jumpingot is ki akartam próbálni, de mindig felmegyek és aztán nem merek leugrani” – vallotta be a nemrég jogtalan támogatások miatt kiakadó Fluor Tomi. “A repülésnek ez a módja azonban rettenetesen vonz, nagyon tisztelem ezeket a versenyzőket, akik ilyen terhelésnek teszik ki a testüket, és közben elképesztő manővereket hajtanak végre.”

Fotó: RedBull

Nem csoda tehát, hogy a zenész nemrég Abu-Dzabiban, a Red Bull Air Race világbajnokság első versenyének helyszínén szurkolt Besenyei Péternek. A rapper ezúttal a szárazföldről nézte végig, ahogyan a földkerekség legjobb pilótái az öböl felett szélsebesen kerülgetik a 25 méteres kapukat, a verseny előtt pedig találkozhatott is a kedvencével. Besenyei a hangárban Fluor kezébe adta azt az overállt, amit a versenyzők hordanak, hogy elviseljék a többszörös G-terhelést. A rappert meglepte, hogy a ruha több mint tíz kilót nyom. Műrepülő világbajnokunk a magyar tervezésű Corvus típusú gépet is megmutatta neki, ami nemcsak szép, de hihetetlenül gyors is. Idén változtak a szabályok, így mind a 15 versenyző ugyanazt a 300 lóerős erőforrást használja.

Besenyei Pétert az első versenyen elhagyta a szerencséje: repülőgépe motorja meghibásodott, így nem tudott beleszólni az élmezőny versengésébe. Hamarosan azonban itt a következő, horvátországi forduló, ahol a világbajnok újra megméretteti magát. Fluor már nagyon várja a folytatást és hogy újra drukkolhasson kedvencének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik