Szórakozás

Fluor Tomi hónapokig kötelességtudatból bulizott

Már nem kell számlálniuk a napokat Fluor rajongóinak: május 21-én a VIVA Interaktív című műsorában debütál legújabb klipje, a Partyállat. A legjobb Férfi Előadó Comet-gömbjére is jelölt sztár az éjszakában gyűjtött inspirációt eddigi legnagyobb költségvetésű videójához. Fluor az idei Comet gála egyik legjobban várt, legmeghatározóbb előadója – egyedülálló produkciója során a Partyállatra is bulizhat majd, aki ellátogat a Papp László Budapest
Sportarénába.

„Évek óta készültem már erre a klipre, és túlzás nélkül merem állítani, hogy életem eddigi legjobbja lett. Minden hétvégén becsülettel elmentem bulizni, de megérte az áldozat, mert a szemem előtt mindig ott lebegett a cél. Míg mások aludtak és megpróbálták fúrni a party-t, én belevetettem magamat a dzsungelbe, az éjszakai világba. Június 14-én a VIVA Comet gálán is ezt a dalt fogom nyomni, úgyhogy mindenki készüljön! Kezeket az égbe, metálvillát fel, jön a Partyállat, jön a hardcore!”- mondta nevetve Fluor Tomi.

A Partyállat Fluor eddigi legprofibb videója, amelyet a Lájk és a Hello, nyár stábjával, a Studio-X csapatával készített. A kreatív ötletekért és a furcsa, kissé szokatlan látásmódért Ív&Candie felelt, a forgatást pedig Már András vezényelte le, aki SP Olyan szép című klipjének art direktora is volt. A bulijelenetek helyszínéül Fluor Tomi egyik kedvenc szórakozóhelye, a Corvintető szolgált – ahol elég gyakran veti bele magát az “éjszaka dzsungelébe”.

Érdemes tehát május 21-én a megújult VIVA televízióra kapcsolni, hiszen itt látható először az új klip, amelynek sikere közelebb viheti Fluort ahhoz, hogy június 14-én ő vihesse haza A legjobb Férfi Előadónak járó Comet-gömböt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik