Szórakozás

Oszter már saját magát hazudtolja meg

A színész már hetek óta próbálja kimagyarázni ittas vezetésének és balesetének körülményeit, de folyamatosan ellentmondásba kerül saját magával.

Oszter Sándor február 11-én hajtott egy oszlopnak kocsijával a MOM Park mélygarázsában, ahol nem volt hajlandó megfújni a szondát a biztonsági őrök kérésére, így csak a rendőrségi vérvétel után derült ki, hogy véralkoholszintje 2,17 ezrelék volt, ami 8-10 felesnyi töménynek felel meg.


Fotó: RTL Klub

Oszter ezek után azt állította, hogy csak figyelmetlenségből okozott kárt, italt pedig csak azután fogyasztott, hogy a parkolóban hagyta autóját. Felesége eközben azt írta, hogy Oszter csak súrolta terepjárójával a falat és a rendőrök már az autónál várták, pedig ő csak a parkolójegyet és a lakáskulcsot akarta kivenni, hiszen taxival szándékozott hazamenni.

Amikor pedig egy hozzászóló azt írta a közösségi oldalon, hogy Oszter gyakran iszik, a felesége így válaszolt. “Igen… A férjem nem veti meg az italt, de sosem iszik, amikor vezet.”

Március 3-án azonban a Mokka stúdiójában a színész már nem emlékezett arra, hogy oszlopnak hajtott, helyette csak azt mondta, hogy karcolta a falat, az alkoholfogyasztást pedig vérnyomásproblémáival magyarázta. “Jött egy kedves úr, odajött, és díszzacskóban adott egy üveg italt. A nagyanyám azt mondta, ha valakinek alacsony a vérnyomása, annak a konyak nagyon jót tesz. Igaz, hogy csak egy pohárral mondott, de én többet ittam belőle.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik