Szórakozás

Ilyen, amikor a bulvár igazán aljas

A heroin-túladagolásban meghalt színészóriás magánéletében turkál, miközben úgy tesz, mintha pusztán a szeretet vezetné.

Gusztustalan. Esetleg gennyes. Ezek a szavak jutnak az ember eszébe, amikor elolvassa a sztárpletykákban utazó Perez Hilton legújabb „hírét” a nemrég meghalt Philip Seymour Hoffmanról. Amiben azt írja meg, hogy a színész szerelmi háromszögben őrlődött halála előtt.

Vagy, ahogy a szenzációhajhászásban újat tanulni már nem nagyon tudó oldal fogalmaz: „szuperdrámai szerelmi háromszögben” volt, hozzátéve, „volt egy MÁSIK nő is!!!” Így, három felkiáltójellel. (Úgy egyébként a hír összes mondata felkiáltójeles, de ez most mindegy. Akarom mondani mindegy!)

Hogy ezt az információt honnan szerezte? Hát Hoffman kézzel írt naplójából, amit a rendőrség lefoglalt. Mert ez biztosan közérdekű adat, amit mindenképpen közzé kell tenni. Mindenképp! Ha már egyszer a naplót elolvasó egyik rendőr elkotyogta Pereznek, hogy mit olvasott, akkor miért is ne tenné nyilvánossá a szaftos részleteket.

Hogy ez undorítóan aljas? Ugyan már! Hiszen őt csak a színész iránti hatalmas tisztelet és szeretet vezényelte! És a szomorúság. Hiszen a cikket azzal zárja, hogy „ez milyen szomorú”, meg hogy „osztozunk barátai és családja fájdalmában”, és végül „nyugodj békében, nagyfiú”.

Nyugodj békében, mi? Akkor talán, kedves Perez Hilton úr, hagyni kéne békében nyugodni, nem pedig a naplójában turkálni. (!)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik