Kultúra

Letartóztatások Philip Seymour Hoffman halála miatt

Rendőrségi razziát tartottak a 46 éves korában meghalt Oscar-díjas színész túladagolása kapcsán.

A New York-i rendőrök három férfit és egy nőt tartóztattak le a színész halálával kapcsolatban indult nyomozás során. Egy manhattani razziában 350 tasaknyi heroint is lefoglaltak – adta hírül a CNN.

Philip Seymour Hoffmant vasárnap reggel találták holtan New York-i lakásának fürdőszobájában, ahol 50 tasaknyi heroin hevert. A karjából állítólag fecskendő lógott ki.

A halottkémi jelentésre még várni kell.

Ahogy azt a Mozi24 is megírta, a lakásban talált drog egy része a szokottnál is veszélyesebb, már kis mennyiségben is életveszélyt okozó heroinfajta, az Ace of Hearts lehetett.

„Félek, túladagolás fog velem végezni”

Philip Seymour Hoffman ugyanolyan drogos életet élt, mint egy hétköznapi fogyasztó: az utcán vette a drogot a terjesztőktől. A halála előtti estén 1200 dollárt vett ki hat tranzakcióval készpénzben két idegen, vélhetően drogterjesztő társaságában – másnap reggel pedig nem jelenik meg gyermekei anyjánál, hogy elvigye a kicsiket, ekkor fogott a nő gyanút, és értesítette a színész barátját, hogy nézze meg Hoffmant. A nemrég befejeződött Sundance Filmfesztiválon Hoffman egy vadidegennek is elárulta: „heroinfüggő vagyok”, és a barátainak arról beszélt, hogy fél, hogy túladagolás fog vele végezni.

Olvasói sztorik