Szórakozás

Öngyilkosságtól féltik Szikora Robit

Egy ismeretlen ellopta az X-Faktor mentorának személyiségét a legnagyobb közösségi oldalon.

Szikora Robi személyiségét egy ismeretlen lopta el a közösségi oldalon – írja a Bors. A szélhámos annyira jól másolt, hogy amikor az ál-Szikora öngyilkossággal fenyegetett, azt a híresség ismerősei is elhitték.

A Facebook-oldalon az alábbi bejegyzés olvasható: „Én ezt már nem bírom, annyi minden történt velem ebben az évben. Azt hittem, az újév jól fog kezdődni… folyton csak belém rúgnak, itthagynak… nem szeret engem senki… én ide szórakozni jövök fel és folyton csak felidegesítenek vagy megbántanak… ebből lett elegem… félek, hülyeséget fogok csinálni.”

Fotó: RTL Klub

A közzététel után pillanatok alatt aggódó hozzászólások lepték el az énekes profilját. A különös történések hatására a Bors is felhívta a csikidám királyát.

“Köszönöm az érdeklődést, de mindenkit megnyugtatok, nincs szándékomban eldobni az életem. Nem is volt soha, és nem is lesz. Nem vagyok fent a Facebookon, így nincs is ott semmilyen adatlapom. (…) Ellopták a személyiségemet, és virtuálisan bitorolják. Annyira profin felkészültek belőlem, hogy az elmúlt pár hónapban emberek százait tévesztették meg, miközben még gondolatokat és dalokat tettek közzé, sőt még a rajongóimmal leveleztek is a nevemben” – mondta a lapnak a zárt osztályt is megjáró Szikora Róbert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik