Szórakozás

X-Faktor: Ezek Szikora legviccesebb kritikái

Szikora-Robert(960x640).jpg (szikora róbert, )
Szikora-Robert(960x640).jpg (szikora róbert, )

Szikora Róbert az idei X-Faktor legérdekesebb mentora. Kritikái gyakran érthetetlenek, de mindenképpen szórakoztatóak. Ezekből válogattunk.

Szikora Róbert a kedvenc kritikusunk. Tőle aztán nem lehet mindig ugyanazt hallani, mint például Tóth Gabitól, aki majdnem minden adásban elmondja, hogy “ez volt a Te nagy pillanatod”.
Az R-GO frontembere üde színfoltja a tehetségkutatónak, és azért az se semmi, hogy a ByTheWayt – igaz Bozsek Márknak köszönhetően – idáig eljuttatta.

A Csikidamkirály természetesen a tegnapi X-Faktorban is brillírozott.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ezek voltak a legviccesebb kritikái:

Krasznai Tündének

“Ugyanez a dal tornacipőben sokkal jobb lett volna”

A ByTheWay produkciója előtt

“Az angol királynőnek is dedikáljuk ezt a dalt”

“Amikor mentor lettem, elhatároztam, hogy ha csapatot kapok elénekeltetem velük a világirodalom legjobb dalát”

“Annyira jók vagytok, hogy ledobom a szerelésem

Szikora persze az előző adásokban is maradandót alkotott, a legérdekesebb gondolatokat Csordás Ákos kapta. Egyik alkalommal azt mondta, hogy olyan Ákos előadása, mint egy városi vőfélyköszöntő. Máskor azt ecsetelte, hogy a gumimaciból végre grizzly lett. Elárulta azt is, hogy Mr. Gumibotnak nevezte el őt a háta mögött, és nem felejtette el megemlíteni neki, hogy bizony az “az óriás fák állva halnak meg”.

A ByTheWay-es fiúknak filozófiai és morális értékeket közvetített, szerinte ugyanis nem az a bajnok, akit soha nem ütöttek meg, hanem az, aki egy ütés után képes felállni a padlóról.

A már azóta kiesett Péterffy Lilinek pedig azt mondta, hogy olyan volt, mint egy francia krémes, amit ha nyomkodunk, akkor oldalt kijön a krém.

Van kedvenc Szikora kritikád, amit kihagytunk? Várjuk kommentben!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik