Szórakozás

Puzsér: Szikora rég túl van a csúcson, de király volt

A végéhez közeledik az X-Faktor. Új sorozatunkban azonban nem csak a műsorról esik szó. Puzsér Róbert ugyanis egy kicsit sem fogta vissza magát és keményen beszólt a mentoroknak. Egyedül Szikorával bánt kíméletesen.

“Sokak számára talán furcsának tűnhet, de én bírom Szikorát” – kezdte Puzsér Róbert.
“Az R-GO talán a legkirályabb dolog, ami a nyolcvanas évek során a hazai popéletben történt. Egyszerűen ellenállhatatlan volt, ahogy a tagok a Rejtő-regények világát az akkori áporodott magyar könnyűzenébe beemelték. Mind muzikálisan, mind stílusukban átütőek és összetéveszthetetlenek voltak, miközben Szikora a korszak legautentikusabb rock ‘n’ roll sztárjaként állt a mikrofonállvány mögött. Olyan kultusza és jelenléte volt, hogy az önmagukból kivetkőzött rajongó lányok a színpadra fölszabadulva hisztérikusan tépték-szaggatták le róla a ruhát, holott ez a minőségű sztárság nem igazán volt jellemző a vasfüggönynek ezen az oldalán. Nyilvánvaló, hogy rég túl van már a csúcson, ez sokszor sajnos a képernyőn is átjön, ennek ellenére úgy gondolom, hogy jó döntés volt mentornak választani, neki legalább tényleg van köze a zenéhez, nem is kevés” – tette hozzá Puzsér, aki tegnap Gesztit szedte ízekre.

Fotó: RTL Klub

Mi is bírjuk Szikorát, kétségtelen, hogy ő volt az X-Faktor zsűrijének egyik legérdekesebb karaktere. Kritikáit azonban gyakran egyáltalán nem lehetett megfejteni, erről külön cikk is született és az embernek néha az az érzése támadt, hogy a mentortársai is lesajnálják.

Azonban sikerült neki az, ami eddig egyetlen mentornak sem: a döntőbe jutatott egy csapatot, a Bytheway-t. Az igazsághoz persze az is hozzátartozik, hogy ehhez az kellett, hogy Bozsek Márk feladja a versenyt és a műsor történetében először a szerkesztők úgy döntsenek, hogy visszahozzák a legutóbbi kiesőt.

És hogy Szikora jó mentor volt-e? Erről valószínűleg az RTL Klubon belül is nagy vita lehet, hisz nem választott olyan megfontoltan énekeseket, mint Geszti, nem olyan megosztó, mint Alföldi és nem villantott, mint például Tóth Gabi…de talán ez nem is baj.

Mit gondoltok, ha lesz X-Faktor, Szikora újra mentor lesz?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik