Szórakozás

Ilyen egy fitness-őrült Valentin-napja

fitness junkie (simon alexandra )
fitness junkie (simon alexandra )

Állandó életmódszakértőnket faggattuk a szerelmesek napjáról.

A Fehérvár24 szerkesztősége új sorozattal jelentkezik, amelyben fehérvári hírességek mondják el, mivel töltik az idei Valentin-napot. Ezúttal Simon ” Fitness Junkie” Szandrát kérdeztük eme neves napról.

Elkezdődött a Valentin-napi játékunk!

Kattintson ide, ha szeretne egy romantikus álomhétvégét nyerni Szegeden!

Szandra több éve dolgozik fitnesz instruktorként, rengeteg nővel volt dolga a munkája során és a mai napig fantasztikus hatással van rá, hogy milyen változásokon mennek keresztül azok, akik elkezdenek sportolni. Simon Alexandrát közösségi oldalán, a Fitness Junkie-n már több mint 21 ezer ember követi. Itt inspirációt, erőt és tippeket ad a sportoláshoz, diétához, egészséges életmódhoz. Legújabb projektje a Fjuzone fitness-edzés. Erről bővebben itt olvashatsz.

Mit gondolsz a Valentin- napról? Mekkora jelentőséget tulajdonítasz neki?

Számomra ez a nap csak olyan szempontból érdekes, hogy a táncos fitnesz órákon folyamatosan arra törekszem, hogy a hölgyek kihozzák magukból a nőiességet. Valentin nap közeledtével ez még hangsúlyosabb lesz. Ez egy jó alkalom arra, hogy a hölgyek meglepjék a párjukat és én erre próbálom őket felkészíteni. Természetesen azt gondolom, hogy egy ilyen meglepetésre nem kell egy évig várni és nem is kell Valentin naphoz kötni. Nőnek és nőiesnek lenni és ezt megélni, egész évben nagyon fontos.

Amikor aktuális, hogyan ünnepled (vagy nem ünnepled) Valentin napját?

Én nem szeretek ajándékozni, sokkal jobban szeretem a spontán meglepetéseket. Egy romantikus vacsora kettesben, de ez sem annyira az ünnep miatt, hanem mert kellenek a különleges pillanatok.

Mi lenne az üzeneted a Fehérvár24 szerelmes olvasóihoz?

A hölgyeknek az, hogy próbálják meg magukban felfedezni újra és újra a tüzet, a nőiességet és képesek legyenek a megújulásra. Az uraknak pedig azt, hogy ” minden nőnek szüksége van egy erős férfira”!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik