Szórakozás

A rendőrségi szóvivőt faggattuk a szív dolgairól

Juhasz-Karoly-es-felesege(1)(960x640).jpg (Juhász Károly és felesége)
Juhasz-Karoly-es-felesege(1)(960x640).jpg (Juhász Károly és felesége)

Közeledik a szeretet, szerelem ünnepe, legújabb sorozatunkban arról kérdezzük a helyi hírességeket, hogyan töltik Február 14-ét. Ezúttal Juhász Károly, rendőrségi szóvívő mesélt nekünk élete ezen részletéről.

Mindjárt itt van a Valentin-nap, ti hogy fogtok ünnepelni a feleségeddel?

Ami azt illeti, nagy ünnepség nem lesz. Nem igazán követem az amerikai hagyományokat, de azért mindenféleképpen valami kis jelképes dologgal megemlékezünk a szeretet ünnepéről. Konkrét terv nincs, de ki tudja? Talán egy közös vacsora! Tavaly például elutaztunk a nejemmel egy hétvégére, bár az inkább csak a véletlen műve volt, hogy pont február 14-re esett a dolog.

Akkor ezek szerint nem szoktátok nagydobra verni a Valentin napot…

Nem igazán! Persze, nem azt mondom, hogy a magunk módján nem szoktunk ünnepelni, de nem fektettünk rá nagy hangsúlyt. Számomra ez nem olyan jelentős alkalom. Szerintem, nem lehet kijelölni egy napot, amit kimondottan a szerelmünknek szentelünk, ez nem így megy. Nem csak február 14-én kell foglalkozni a kedvesünkkel, hanem mindig, amikor csak lehetőségünk van rá.

Elkezdődött a Valentin-napi játékunk!

Kattintson ide, ha szeretne egy romantikus álomhétvégét nyerni Szegeden!

Te ki szoktad használni ezeket a lehetőségeket?

Úgy érzem igen… Bár erről lehet, hogy a feleségemet kellene megkérdezni – nevet.

Te hogyan találkoztál először a szerelemmel?

Egy középiskolás diák bulin ismerkedtünk meg a gyermekem anyjával. Azt nem állítom, hogy első látásra szerelem volt, de amikor megláttam, történt valami megmagyarázhatatlan. Amikor el akart menni, még utána is futottam, ő meg kinevetett! Egy hónappal később összeszedtem a bátorságomat és randevút kértem tőle, három évvel később pedig összeházasodtunk… a többi már történelem, olyannyira, hogy most lesz a 25. házassági évfordulónk.

Ennyi idő után is van szerelem?

Van, de ez már más fajta. Együtt élünk, ismerjük egymás minden mozdulatát, minden jó és rossz tulajdonságát, és nagyon tud hiányozni a másik, még ennyi idő után is. Lehet ezt máshogy nevezni? Szerintem nem!

Mit üzensz a Fehérvár24 olvasóinak?

Ne féljenek a szerelemtől, ha úgy érzik, eljött az igazi, mindent tegyenek meg, hogy együtt lehessenek azzal, akit szeretnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik