Belföld

Kérdezze meg szerelmétől: Hogyan tehetnélek boldogabbá?

Pataki-Zita(2)(960x640).jpg (Pataki Zita)
Pataki-Zita(2)(960x640).jpg (Pataki Zita)

A Valentin-napról és a szerelemről faggattuk Pataki Zitát.

Pataki Zita, az egyik kereskedelmi televízió időjárás jelentője Székesfehérváron találta meg a szerelmet. Tavaly áprilisban a királyok városában másodszor esküdött örök hűséget szerelmének, Attilának. A pontról pontra előre megálmodott ceremóniát a Magyar Király szállóban tartották, ahol Zitáék aláírás helyett ujjlenyomatukkal pecsételték meg a házasságukat. A nagy napon, a készülődés közepette adott exkluzív interjút a Fehérvár24-nek, amit itt olvashat.

Szent Iván éjszakáján találkoztak először, Attila három hónap múlva megkérte Zita kezét. “Előtte arcon dobtak egy csokorral egy esküvőn úgy, hogy leghátul álltam, Attila kézilabdás unokahúga úgy beledobta az arcomba, majdnem eltört az orrom. Másnap hajnalban a repülőtéren Attila megkérte a kezem. Rá három hónapra összeházasodtunk, a karácsony előtti utolsó ügyfélfogadást néztük ki, ez december 21-e volt, a beharangozott világvége napja, pont a tél kezdete”- mesélte az időjós.

Fotó: nzp

Milyen volt az első találkozásotok?

Barátnőm, Ramóna mondogatta régen, mikor egyedülálló voltam: „Zita gyere már le Fehérvárra, hagyd ott a várost, kikapcsollak!” Erős személyiségű nő, és nagyon akarta, hogy jöjjek. Azt gondoltam: „mit akar a sors tőlem, miért hív ennyire ide? Jó, átadom magam!” Volt egy szabad hétvégém, eljöttem. Az egész napot együtt töltöttük Ramival, majd erősködött, hogy üljünk ki egy kávézó teraszára, bemutat valakit. Ekkor még azt hittem, hogy neki tetszik ennyire egy férfi, hogy mindenáron be szeretné nekem mutatni.

A Fehérvár24 és a Fehérvár Rádió közös Valentin- napi nyereményjátékot indít, melyben az első három helyezett értékes nyereményekkel gazdagodik. A részletekért kattintson ide!

Kint limonádéztunk Ramónával, amikor megérkezett Attila. Első pillantásra nagyon szimpatikus volt. Este újra találkoztunk, akkor már nagyon jó volt Ati mellett állni, hozzáérni. A buliban Neki két nő udvarolt, nekem három férfi. Soha nem értem még haza fél 5-kor, ekkor megtörtént, végigbeszélgettük az egész éjszakát, táncoltunk, fantasztikus volt! Másnap már vacsorázni hívott, ekkor Balatonfüreden voltam, egy Herendi kiállítást nyitottam meg. Írtam egy smst-t, hogy „várlak 9-kor a mólón!” Hosszú fehér ruhában voltam, a kiállításon pedig kaptam egy gyönyörű virágcsokrot. Szép zene szólt, az ismerősöm volt a Dj, mikor meglátott azt mondta, úgy nézel ki, mint egy menyasszony! Erre azt válaszoltam, hogy „Nézd, most fogom megismerni a férjem”. Ekkor ő bemondta a mikrofonba, hogy „Zita keresi Attilát!” Megvacsoráztunk, majd visszamentünk a mólóra táncolni, a Dj végig romantikus számokat játszott.

Mit gondolsz a Valentin napról? Mekkora jelentőséget tulajdonítotok neki?

Nincs nagy jelentősége az életemben, de nem tudok elmenni mellette, hiszen a környezetünk, az üzletek, a sajtó nagy jelentőséget tulajdonít neki, így hat rám is. Én tegnap és 5 nappal ezelőtt is ajándékoztam Atinak, hol egy kis szív alakú csokit, hol mást.

Hogyan ünneplitek (vagy nem ünneplitek) Valentin napját?

Mivel még nincs bennem ennek a napnak a hagyománya, ünneplésről szó sincs. Inkább csak egy újabb alkalom arra, hogy kimutassam, mennyire szeretem.

Mit üzensz a Fehérvár24 szerelmes olvasóinak?

Ne kössék napokhoz, ünnepekhez a szeretet kimutatását. Az mindennapos legyen. És a másik fél szeretetnyelvét nézzük, lehet, hogy ő sokkal jobban örülne az érintésnek, a kedves szavaknak, mint a (tárgyi) ajándéknak. Akár kérdezze meg kedvesét, hogyan tehetné még boldogabbá!

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik