Szórakozás

Stohl András visszatér az RTL-re

stohl (stohl)
stohl (stohl)

Több év kihagyás után a Heti hetes tagjaként láthatják újra a nézők.

A Blikk információi szerint a Heti hetes főszerkesztője, Ónodi György titkos tárgyalásokat folytat a könyve miatt pereskedő Stohl Andrással a műsorban való szereplésének ügyéről. A hírek szerint már minden lényeges kérdésről megállapodtak, s csak napok kérdése, hogy hivatalosan is aláírják a szerződést.

Fotó: RTL Klub

“Igaz a hír. Valóban megkerestük Stohlt Andrást, hogy szerepeljen a Heti hetesben. Örült a felkérésünknek, és egy percig sem hezitált. Rögtön igent mondott, aminek természetesen nagyon örülünk. András megkérdezte, hogy beugróként vagy hosszabb távon számítunk-e rá. Azt feleltem neki, hogy ‘ezt te döntöd el’. Az anyagiakról, ahogy eddig, úgy most sem vagyok hajlandó beszélni, mert ez senkire nem tartozik. De annyit elárulok, hogy Stohl ugyanannyit fog keresni, mint a többiek” – mondta a Blikknek Ónodi.

Stohl Andrásnak egyébként valószínűleg jól jön majd a Heti hetes, hiszen a folyamatos képernyős jelenléttel jókora fizetés is üti majd a markát. Szüksége is lesz rá, hiszen hamarosan ismét apa lesz. A Story magazin e heti számából az is kiderült, hogy kisfia születik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik