Szórakozás

Stohl máris egymilliót akasztott le?

Hetek óta eldöntött tény, anyacsatornájának adja majd az első nagy interjúját Stohl András. Egy RTL-es informátor szerint mindezt egymillióért.

A Fókusz tegnap esti adásából a televíziónézők is megtudhatták végre, miben változott meg Stohl András élete az elmúlt öt hónap alatt. A színész anyacsatornájának magazinműsorában őszintén vallott az elmúlt időszakról. Mint mondta, visszatetsző lenne, ha azonnal kiteregetné, mi is történt vele az utóbbi időben, s hogyan érezte magát a rács mögött. Stohl ugyanis úgy érzi, most inkább át kell gondolnia, hogyan tovább. Ha már kissé lecsillapodott körülötte a felhajtás, talán részletesebben is beszámol arról, mi is játszódott le benne az elmúlt hónapokban. A színész addig is inkább családjára szeretne koncentrálni, s reméli, hogy hamarosan inkább sikereiről és színházi eredményeiről cikkezhetnek majd. A Hír24 információi szerint az RTL Klub már hosszú hetekkel ezelőtt megállapodott szóban az interjú részleteiről műsorvezetőjükkel.

Időközben azt is megtudtuk, Buci feltehetően az ősszel térhet vissza a csatorna műsorvezetőjeként. Mindezekről egy RTL Klub-ban bennfentes informátorunk tájékoztatott bennünket.

“Egymilliót kap az első nyilatkozatért, nagyon kell neki a pénz” – közölte a neve elhallgatását kérő tévés.

Azt is megtudtuk, a csatorna állítólag csak ősztől vetné be újra műsorvezetőként Bucit. Elvileg akkor indulhat az X-Faktor, a ValóVilág 6., sőt, egyes pletykák szerint a Szombat esti láz is. Igaz, utóbbit állítólag a már hónapok óta tervezett RTL 2-n láthatnák állítólag a nézők, és a híreink szerint ott kaphatna újra lehetőséget Stohl. Addig
ráadásul más lehetősége nem is nagyon lenne a csatornánál. A tavaszi műsorok felvételei már zajlanak, a vezető show-műsor, a Csillag születik pedig Lilu és Ördög Nóri irányítása mellett zajlik majd.

Bucit próbáltuk elérni telefonon, de egyelőre ez nem sikerült. Ügyvédje, Dr. Ruttner György pedig az egymillióról szóló állítólagos megállapodást nem kívánta kommentálni.

Természetesen megkerestük a csatorna illetékeseit is, akik szintén nem kívánták kommentálni az értesüléseinket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik