Szórakozás

Majka miatt esett el Stohl az álommelótól?

majka(1)(430x286)(1).jpg (majka)
majka(1)(430x286)(1).jpg (majka)

Vasárnap debütál Majka a Heti hetesben. Korábban Stohl András neve is szóba került a műsor kapcsán, mégis inkább Majkát ültették be a humor nagyágyúi közé. Egyesek azt suttogják, az ózdi hős ütötte ki a nyeregből Bucit.

De vajon van-e alapja a pletykának, a két híresség foglalkoztatása között van-e ilyesfajta összefüggés?

Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője a Hír24-nek azt mondta, Majka és Stohl között a világon semmiféle összefüggés nincs. Az igaz, hogy eddig még nem beszéltek a színésszel, de ez nem jelenti azt, hogy a későbbikben nem szerepel majd a műsorban. A főszerkesztő azt is elmondta, hogy sok nézői levélben javasolják Stohlt a Heti hetesbe, már csak ezért sem igaz, hogy elvetették a szerepeltetését.

Ugyanakkor Majkával kapcsolatban is bizakodó a stáb. Mint kiderült, az egykori villalakó az egyik legfiatalabb, aki a műsorban szerepel. Vasárnap az is kiderül majd, hogy a műsor készítői jól tették-e, amikor Majkának bizalmat szavaztak. Ám nem csak ettől függ az ismert tévés további szerepeltetése. Ónodi György azt mondja, számukra fontos a nézők véleménye is, így amikor arról döntenek, hogy egy új szereplőt legközelebb is meghívjanak-e, akkor a nézők állásfoglalását is figyelembe veszik, bár a végső szót mindig a műsor készítői mondják ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik