Szórakozás

160-nal száguldottak Paul Walkerék

Paul-Walker(1)(960x640).jpg (paul walker, )
Paul-Walker(1)(960x640).jpg (paul walker, )

A halottkém jelentése szerint az ütközéskor több mint 160 kilométer per órával ment az autó, ami felett Roger Rodas elvesztette az irányítást.

Több mint 160-nal száguldott a Porsche Carrera GT, amiben Paul Walker és Roger Rodas ült – derült ki a pénteken nyilvánosságra hozott teljes boncolási jegyzőkönyvből. A Los Angeles megyei seriffi hivatal nyomozása szerint a piros sportautó veszélyesen nagy sebességet ért el – adta hírül a hollywoodreporter.com. Az azonban nem derült ki, hogy miért vesztette el az irányítást a kocsi felett Rodas. A toxikológiai vizsgálat során nem találtak a férfi szervezetében sem alkohol- sem drogfogyasztásra utaló jeleket, ahogy Walkerében sem.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Halálos iramban-filmek sztárja december elsején, egy jótékonysági rendezvény után szenvedett autóbalesetet barátjával, ahol mind a ketten életüket vesztették. Egy próbakörre mentek el a barát új kocsijával a Los Angelestől északra található Santa Claritában. A sofőr azonban elvesztette uralmát a jármű felett, a kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt.

A halottkém szerint a Porsche mindkét utasának halálát az ütközéses baleset okozta. Walker az oszlophoz csapódás után néhány másodperccel veszette életét, halálát baleseti és égési sérülések okozták. A jelentés szerint Rodas a baleseti sérülésekbe halt bele, de az a dokumentumból nem derült ki, hogy élte-e még, amikor a Porsche lángba borult.

Több oldal már december közepén azt írta rendőrségi jelentésekre hivatkozva, hogy a tragédiát feltehetően az okozta, hogy Walker barátja túl gyorsan vezetett.

Olvasói sztorik