Szórakozás

Megvan, mi okozta Paul Walker halálát

paul walker (paul walker, )
paul walker (paul walker, )

Nyilvánosságra hozták a halottkém jelentését a szombat esti tragikus baleset két áldozatának vizsgálata után. Már biztos, hogy nem a színész vezetett.

Rodas vezetett

Nyilvánosságra hozták a szombati baleset két áldozatának boncolásából megszerzett információkat – írja a CNN. Eszerint biztos, hogy a színész barátja volt a sofőr. A beszámoló szerint Roger Rodas halálát traumatikus sérülések okozták, Paul Walker a baleseti sérüléseken túl égési sérüléseket is szenvedett.

A toxikológia vizsgálatok eredményeire még 6-8 hetet kell várni.

Fény derült Paul Walker titkos ajándékára

Újabb bizonyítékát hozták nyilvánosságra annak, hogy nemcsak jóképű és autóőrült volt a hétvégén balesetben meghalt színész, de gáláns is.

Egy Santa Barbarában található ékszerüzlet egykori alkalmazottja osztott meg egy olyan történetet a Los Angeles-i CBSLA.com portálnak, amely bizonyítja, mennyire nagy szíve volt a Halálos iramban sztárjának.

2004-ben tévedt be Walker az üzletbe, ahol éppen egy pár keresett eljegyzési gyűrűt. A leendő vőlegény katonaként szolgált Irakban, ahova visszatérni készült. Találtak egy 10 ezer dolláros gyűrűt, ami nagyon megtetszett Kristen Uphamnek, az akkor még csak mennyasszonynak. Férje, Kyle azonban azt mondta neki: „Ezt nem engedhetem meg magamnak”.

Kyle a boltban beszélgetésbe elegyedett Walkerrel, akire szemmel láthatóan mély benyomást tett, hogy Irakban harcolt, mesélték. A nézelődés után bármennyire is tetszett a gyűrű, távoztak. Majd később felhívták őket a boltból, hogy valaki megvásárolta nekik az ékszert, de azt nem árulták el nekik, hogy ki. Már akkor is sejtették, amit most hozott nyilvánosságra a bolt: a színész fizetett helyettük.

– Ez a volt a legnagylelkűbb dolog, amit valaha megtettek értem – mondta Kristen.

“Írja a számlámhoz!”

Paul Walker a pár távozása odahívta a bolt menedzserét, és azt mondta neki: „Azt a gyűrűt, amit ott nézegetnek, írja a számlámhoz”. Nem sokkal ez után kisétált az üzletből.

Egészen mostanáig a színész kérésére tartották meg a titkot, de most úgy érezték, a tragikus kimenetelű baleset után meg kell osztaniuk a történetet, hogy a világ megtudja, milyen nagylelkű volt Paul Walker.

Bizonytalan a Halálos iramban hetedik részének sorsa

Bemutatják Paul Walker két, már leforgatott filmjét a következő hónapokban. December közepén lesz látható az alacsony költségvetéssel készült Hours című film az interneten, a következő év elején pedig a Brick Mansions című filmet mutatják be az amerikai mozikban – írta szerdán a The New York Times című amerikai napilap.

Peter Safran producer szerint az Hours különösen közel állt Walker szívéhez. “Paul büszke volt a teljesítményére, úgy érezte, hogy ezzel új fejezet nyílik a karrierjében, amikor végre igazi színészként, nem csak akciófilm-sztárként tekintenek rá” – mondta el Safran. Az Hours egy apáról szól, aki egy pusztító tornádó után lánya életéért küzd.
Arról egyelőre nincs hír, mi történik a Halálos Iramban sorozat hetedik, még be nem fejezett részével, amelyben Walker főszerepet játszott.

Olvasói sztorik