Szórakozás

Újabb részletek Paul Walker haláláról

Paul-Walker(430x286)(1).jpg (paul walker, )
Paul-Walker(430x286)(1).jpg (paul walker, )

Nem volt törmelék az úton, a színész és barátjának autóbalesetét gyorshajtás okozta – írja a TMZ rendőrségi források alapján.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Halálos iramban-filmek sztárja december elsején, egy jótékonysági rendezvény után szenvedett autóbalesetet barátjával, ahol mind a ketten életüket vesztették. Egy próbakörre mentek el a barát új kocsijával a Los Angelestől északra található Santa Claritában. A sofőr azonban elvesztette uralmát a jármű felett, a kocsi nekicsapódott egy lámpaoszlopnak, majd egy fának, és kigyulladt.

Rendőrségi jelentések szerint egyelőre nincs bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a tűzpiros Porschének bármilyen mechanikai problémája lett volna. A tragédiát feltehetően az okozta, hogy Walker barátja túl gyorsan vezetett – írja a portál. Hozzáteszik ugyanakkor, hogy egyes vizsgálatok még tartanak, és a rendőrség jelenleg arra vár, hogy megérkezzenek a Porsche mérnökei, és a motor, a fékek és a gumik vizsgálata után pontosan meghatározzák a baleset okát.

A vásznon is meghal

A Universal Picture a több százmilliós költségvetésű Halálos iramban című film hetedik részét mindenképpen be akarja fejezni, ezért megkérték a stábot, alakítson a történeten. Az epizód ugyan csúszni fog, de a sztorit átírják, részben, hogy így még több érdeklődőt csábítsanak a mozikba, másrészt, hogy így emlékezzenek meg az elhunyt sztárról.

Korábban egyébként a filmes csapat már összevágott egy megható videót, amivel elbúcsúztak Paul Walkertől.

Letarolta Magyarországot

Paul Walker, az Éjjel-Nappal Budapest, a Voice és Krasznai Tünde vezeti a Google idei magyar keresési toplistáit. Az évente nyilvánosságra hozott, népszerű kereséseket összesítő listákból kiderül, hogy kik és mik keltették fel leginkább az ország érdeklődését, hogy milyen ügyek, botrányok és mindennapi problémák foglalkoztatták leginkább Magyarországot 2013-ban. A legnépszerűbb netes keresések között Paul Walker az első helyen végzett.

És nemcsak erre a listára, hanem a Forbes legjövedelmezőbb színészek idei rangsorára is felkerült a neve. Walker 789 millió dollárral a hatodik lett, többek között Dwayne Johnson, Robert Downey Jr. és Sandra Bullock után.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik