Szórakozás

Bill Gates ördögi terve miatt halt meg Paul Walker???!!!

Az alábbi, igazán szenzációs konspirációs teóriát egyik olvasónk küldte be.

Emlékeznek még Paul Walkerre? Az amerikai filmsztárra, aki autóbalesetben életét vesztette? És gondolták volna, hogy a halálát tulajdonképpen az okozta, hogy megtudott VALAMIT Bill Gates világméretű népességirtó tervéről? Az alábbi videó szerint legalábbis így történt.

Az egész gondolatmenet onnan indul, hogy a Microsoft-vezér Bill Gates ugyebár ki akarja irtani az emberiséget. Vagy legalábbis egy részét. Alap. A videó szerint a WHO és a UNICEF emiatt kezdte el beoltani a gyerekeket kanyaró és gyermekbénulás ellen. Ez persze csak egy álca, hisz mindkét betegség előfordulása elég ritka. Hogy ez köszönhető-e a vakcináknak, arra nem tér ki a film.

Naszóval: mint említettem, az Egészségügyi Világszervezet és a UNICEF behódol az ördögi Gates-nek, a novemberi szupertájfun után a Fülöp-szigetekre mennek segíteni gonosz injekciókat adni az ottani gyerekeknek. Ám a Halálos iramban sztárja, Paul Walker, aki nem mellékesen a Reach Out Worldwide nevű karitatív szervezet alapítója, is küld oda orvosokat.

És akkor… egyszer csak… meghal. Autóbalesetben. Autóbalesetben????? RÉSZLETEK:

Olvasói sztorik