Szórakozás

Kiszel Tünde: Krasznai nem való a Parlamentbe

krasznai(1)(960x640).jpg (krasznai)
krasznai(1)(960x640).jpg (krasznai)

Tünde örül, hogy az X-Faktor pornós múltú énekese nem lehetett ott a Parlamenti Gyermekkarácsonyon. Szerinte a Parlmentbe olyanok valók, akik példaképként állhatnak a gyerekek előtt, és Krasznai nem tartozik ebbe a kategóriába.

Kiszel Tünde már korábban sem rejtette véka alá nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy egy pornós múlttal rendelkező énekesnőt próbál sztárolni az RTL Klub. Amikor azonban arról hallott, hogy Krasznai Tündét nem engedték fellépni a Parlamentben, örült a döntésnek.

“Számos olyan ember van, aki példakép lehet a gyerekeknek. A Parlamentbe menjenek olyanok, akik nyújtottak valamiféle tiszteletreméltó teljesítményt, mondjuk olyan sportolók, mint Gyurta Dani és Hosszú Katinka, vagy neves, elismert művészek. Teljesen jogos, hogy nem engedték ott fellépni Krasznai Tündét, aki nem mutat valami jó példát a gyerekeknek” – fejtette ki véleményét Kiszel Tünde a Hír24-nek.

Tünde azt is hozzátette, nem igaz, hogy a gyerekek nem néznek utána, ki kicsoda és csak Krasznai énektudását nézik.

“A kislányom, Donatella iskolatársai kattintottak már olyan hivatkozásra, ami Krasznai Tünde kínos képeit tartalmazta. A gyerekek igenis utánanéznek, és olyan kellemetlen dolgokkal is találkoznak, amik még egyáltalán nem nekik valóak. Hát ez kell a gyerekeknek? A szerelem egy csodálatos dolog, nem így kellene először találkoznia a testiséggel a fiataloknak” – mondja Tünde, akit az is mélységesen felháborított, hogy Terry Black kiállt Krasznai mellett. – “Terry Black miért említi egy lapon Krasznai Tündét Bangó Margittal vagy Oláh Ibolyával? Mindkettő gyönyörű hangú, elismert művész. Róluk nem talál az ember kompromittáló felvételeket.”

Fotó: www.kiszeltunde.hu

Kiszel Tünde azzal is tisztában van, hogy amikor korábban kifejtette a véleményét Krasznairól, sokan az ő aktképeit hozták fel példaként.

“Teljesen más helyzet, hogy mondjuk valakiről – például Bálint Antóniáról vagy éppen rólam – művészi aktképek jelennek meg, mint hogy valaki pornóban szerepel, ráadásul annak is a legkeményebb fajtájában. Engem is megkerestek ilyen ajánlattal, de soha nem éltem volna vele. Nálam van egy határ, és ez egyértelműen nem fér bele, az erkölcseimmel nem egyezik” – tette hozzá Kiszel Tünde.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik