Szórakozás

Szavaztatok: “Képmutatás, amit Krasznaival művelnek”

Olvasóink többsége szerint az X-Faktor énekesnőjének igenis ott lett volna a helye a Parmalenti Gyermekkarácsonyon.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Krasznai Tünde nem énekelhetett a gyerekeknek a Parlamentben. Az ünnepséget természetesen megtartották, a tehetségkutatóból megismert énekesek helyett Gubás Gabival és Bársony Bálinttal. Az RTL Klub ugyanis közölte, ha Krasznai nem kell, a többi énekes se kelljen. A témában sokan sokmindent mondtak már, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, vajon a Hír24 olvasói hogyan látják a helyzetet, ezért szavazást tettünk közzé arról, vajon szerintetek jogos-e, hogy Krasznai Tünde nem énekelhetett a Parlamentben. Nos, az eredmény önmagáért beszél: a közel tízezer szavazó 73 százaléka szerint egyáltalán nem volt jogos ez az eljárás Tündével szemben, míg csupán 23 százalék értett egyet a döntéssel.

Fotó: Kummer János

Íme néhány hozzászólás, a teljesség igénye nélkül, ami mellett nem tudtunk elmenni:

“Tündével semmi gond nincs… gondot csak a sok álszent talál ebben ….. nagyon örülök, h mellé állt az RTL is…. kiváncsi lennék, h a tiltakozók közül hányan nézegettek – nézegetnek pornót :D”

“Pénztáros: Asszonyom. Ez a pénz hamis. Hölgy: Úr Isten. Akkor engem megerőszakoltak.”

“Ez ám az igazi képmutatás.”

“A sok szentfazék ott ül a parlamentben! Aki agyonveri a barátnőjét, az szavazhat a bírságról, de aki a testét önként megmutatja, az nem! Micsoda álszent dolog ez! Pfúj-pfúj mocsok!
Nem a legszebb dolog egy pornófilmben szerepelni, de azért lehetett volna kussolni!”

“A gyerekeket a Parlamentbe vinni volt eleve rossz. Az most a legnagyobb kupleráj kis hazánkban!”

“Szerintem se jó, hogy kitiltották…. sőt egy két filmét is levetíthették volna,….nem lehet elég korán kezdeni a tanulást…. ha valamelyik gyerek szüleinek hiányérzete lenne, akkor meghívhatnák karácsonyra privát, ajándékhozó angyalkának….”

Nem ítélem el Krasznait, de azért ne legyen már példakép a mai fiatalság számára… Sok olyan kiemelkedő művészünk van, akit példaképnek lehetne állítani!

“Dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egyik alapítója és elnöke jól döntött. A fiatalok, gyerekek elé nem ilyen példaképet kell állítani követendő példaként karácsony ünnepén. Ferenc pápa is fogadott ilyen karriert befutott hölgyeket, de nem azért mert nagyra értékelte művészetnek beállított tevékenységüket, hanem hogy a helyes útra való visszatalálásukban kérésükre lelki segítséget és támogatást nyújtson számukra.”

“Képmutató ország álszent vezetőkkel!”

“Mikor én gyermek voltam Halász Judit énekelt és Rodolfó varázsolt a parlamenti karácsonyon.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik