Szórakozás

Történelmet írt az X-Faktor

Tóth Gabi & Csordás Ákos (csordás ákos, tóth gabi, )
Tóth Gabi & Csordás Ákos (csordás ákos, tóth gabi, )

Vasárnap Csordás Ákosnak kellett hazamennie, így már biztos, hogy Magyarországon először, egy nő vagy egy csapat nyeri a tehetségkutatót.

A szombati teljesítmények után igazából egyik produkció kiesése sem lett volna meglepő az X-Faktorban, mivel mindenki körülbelül ugyanolyan visszafogott szinten teljesített. A nézőknek azonban Danics Dóra és a ByTheWay munkássága jobban tetszett, mint a másik két énekesé.

Így Krasznai Tündére és Csordás Ákosra várt a feladat, hogy az idei X-Faktor kilencedik, és egyben utolsó párbaján összemérjék énektudásukat. Ákos, Charlie Nézz az ég felé című klasszikusát, míg Tünde a Rolling Stones tollából született Wild Horses-t választotta a versenyben maradása kulcsának. A mentorok nem is tudtak dönteni köztük, Tóth Gabi és Szikora Robi Csordást, miközben Geszti Péter és Alföldi Róbert Krasznait akarta továbbvinni. Így érkezett a boríték Liluhoz, aki Ákos nevét olvasta fel.

Azzal, hogy Csordás búcsúzott a tehetségkutatótól, egyértelművé vált, hogy egy nő vagy egy csapat diadalmaskodik majd a hétvégi döntőben. Erre pedig még nem volt példa a hazai X-szériákban. Sőt arra se, hogy a Top3-ban egyetlen szóló férfi énekes se legyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik