Szórakozás

Bozsek Márk otthagyja a Barátok köztöt is

barátok közt logó (barátok közt)
barátok közt logó (barátok közt)

Az X-Faktorból kiugrott színész-énekes azt fontolgatja, hogy külföldre költözik.

Bozsek Márk néhány hete mindenkit meglepett a döntésével, hogy feladja a versenyt és kiszáll az X-Faktorból. A Batárok közt Szabija most azt fontolgatja, hogy nem hosszabbítja meg szerződédét és kiszáll a sorozatból is. A színész szülei Angliában élnek, és Márk is próbált már ott szerencsét. Most nem tartja kizártnak, hogy külföldön telepedjen le.

“Való igaz, többször gondolkoztam már azon, hogy külföldön folytassam az életemet. Szeretek világot látni, és mivel a családommal hosszasan éltem Portugáliában, nem is félek attól, hogy valahol máshol kezdjek új életet. Nehezen szakadok el a családomtól, és amikor ők kitalálták, hogy kiköltöznek, akkor én is szerettem volna velük menni, de végül mégsem így lett. Ők jelenleg is kétlaki életet élnek, de azért viszonylag gyakran tudunk találkozni” – mondta a Blikknek Bozsek Márk.

A sorozat producere, Kalamár Tamás a lapnak azt mondta, nem lepné meg, ha Márk nem hosszabbítaná meg a szerződését.

“Egyelőre még láthatják a nézők Márkot a sorozatban, de hogy a szerződése lejárta után meg akarja-e majd hosszabbítani az együttműködést, arról nekem nincs tudomásom. Sokat beszélgettünk Márkkal az utóbbi időben, tény, hogy fárasztó perióduson van túl, hiszen nem volt könnyű a Barátok köztben és az X-Faktorban is egyszerre megfelelni, majd elfogadtatni a döntését, hogy kilép az utóbbiból. Márk egy karriermódosításon ment keresztül, amelyben nem minden úgy sikerült, ahogy eltervezte, tökéletesen megérteném, ha szükségét érezné egy kis pihenésnek” – fejtette ki a lapnak Kalamár Tamás.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik