Szórakozás

Damu Roland családot alapít, ha kijön a börtönből

damu roland (damu roland, )
damu roland (damu roland, )

Sokkolta a színészt, hogy kisebbik fiának megváltoztatták a vezetéknevét.

Damu Roland továbbra is bizonygatja ártatlanságát, megnyugvást csak az jelent neki, hogy már kifelé tart kiszabott büntetéséből. A tiszalöki fegyintézetből Tökölre kérte magát, hogy közelebb legyen a feleségéhez, Edinához, akivel a börtönben kötöttek házasságot. A színész nem érez dühöt, csak furcsának tartja, hogy amíg ő odabenn ül, addig az ő történetében érintettek élik a világukat és szerepelnek.

“Dühöt nem érezhetek, de azok, akik ártatlanul juttattak ide, közben mosolyognak, élik az életüket, szerepelnek. Közben én nem tehetem a dolgom, mint egy negyven éves felnőtt férfi, hogy nevelem a gyermekeimet, családot alapítok a feleségemmel” – mesélte a Fókuszban Damu, aki azt is elmondta, semmiben nem kivételeznek vele a börtönben. – “Mielőtt bármi hülyeség szárnyra kapna, semmiben nem kivételeznek velem. Ugyanazt az ételt teszem, mint a többi fogvatartott vagy elítélt, ugyanolyan a fektetési anyagom, tehát nincs kókuszpálma-betétes matracom, hanem ugyanolyan van, mint a többieknek.”

Az idei lesz Damu Roland második karácsonya a börtönben, „ajándékként” pedig azt a hírt kapta, miszerint kisebbik fiának megváltoztatták a vezetéknevét.

“Nagy szívfájdalmam, hogy a kisebbik gyerekem édesanyja a tudtom és beleegyezésem nélkül – egyénként fogalmam sincs, hogy ezt hogy tudták megcsinálni – megváltoztatta a fiam vezetéknevét. Ez fájó dolog azért is, mert a kisebbik fiammal kinn sem tudtam úgy tartani a kapcsolatot, ahogy szerettem volna, a jövőre nézve pedig nem tudom, mennyire segíti elő a kapcsolatomat, hogy megváltoztatta a gyerek vezetéknevét. Mintha kvázi engem szégyellni kellene” – tette hozzá Damu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik