Szórakozás

Damu húga kiakadt az aktfotókon

damu-roland(1)(960x640).jpg (damu roland)
damu-roland(1)(960x640).jpg (damu roland)

Bár a börtönben ülő színész húga is a modellkedés felé kacsintgat, a bátyja feleségéről készült pucér képek kiverték nála a biztosítékot.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a jelenleg börtönbüntetését töltő Damu Roland újdonsült feleségéről, Edináról erősen erotikus fotók készültek, amelyek korábban még jó néhány külföldi oldalon is szerepeltek – ki tudja, milyen célból… A fotók közléséhez természetesen nem járult hozzá a meztelenkedő asszonyka, Damu húga azonban így is kiakadt a dolgon.

Fotó: TV2

“Nem tudom, mennyire őszinték egymással, és az is igaz, Rolinak semmi köze ahhoz, korábban mi történt Edinával, de azért ez már durva. Rólam például nincsenek ilyen képek, én ettől sokkal konzervatívabb vagyok, el is szégyellném magam egy ilyen helyzetben. És furcsa lehet egy olyan szituáció is, ha Rolinak például barátai mesélnék: tegnap láttam a feleséged aktképeit. Azért vannak határok szerintem. Nem tudom, elmesélte-e ezt neki Edina az esküvő előtt, én csak remélem” – mesélte a Borsnak Ági, aki azt sem érti, miért volt szükség akkora sietségre, hogy Edina már a börtönben összeházasodjon Damu Rolanddal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik