Szórakozás

Csányi Sándor túljátszotta a melegséget

Melegnek lenni nem bűn. Jó megközelítés? Vagy rossz? És Szabó Győző volt már pasival? Videó.

Hétfőn volt a Coming out című új magyar film vörösszőnyeges díszbemutatója. Ez az a mozi, ami arról szól, hogy egy meleg férfi heteró lesz, miután baleset éri, meg közben még egy misztikus varázslat is bejátszik. Van benne sok affektáló figura, buzibár, meleg esküvő, bulvárhiénák, mellek, szerelem, poénok, meg minden. Egész jól sikerült, bár abban megállapodhatunk, hogy nem ez lesz az, ami megoldja a melegkérdést.

“Nagyon sok meleg él Magyarországon és a világon, ez egy olyan dolog, amiről szerintem érdemes beszélni. Sokakat foglalkoztat a téma. Sok hülyeséget hallottam már ezzel a filmmel kapcsolatban, de ez csak egyszerűen egy vígjáték. Nem kellene, hogy ennyi indulatot váltson ki az emberekből” – mondta a Hír24-nek Csányi Sándor, aki azonban azt elismeri, hogy egy kicsit túl van színezve a melegek világa. “Elég sok meleg palit ismerek, viszonylag jóban is vagyunk, de egyáltalán nem csinálnak úgy, ahogy én a filmben. Ezeket a sztereotípiákat valahogy jó lett volna felülírni” – tette hozzá a színész.

A Hír24 videójában elmondja a véleményét a filmről Koltai Róbert és Geszti Péter is. Kiderül, hogy Karalyos Gábor szerint milyenek a melegek, meg hogy Szabó Győző volt-e már pasival. Tessék megnézni:

Ön szerint miért váltott ki ennyi indulatot a Coming out?

Olvasói sztorik