Szórakozás

Schobert Norbinak kövérségfóbiája van

Schobert-Norbert(4)(960x640).jpg (Schobert Norbert)
Schobert-Norbert(4)(960x640).jpg (Schobert Norbert)

A fitneszguru a minap egy orvosnál járt, aki megvizsgálta, rendben van-e a testtömegindexe.

Schobert Norbiról korábban a Blikk közölt egy fotót, amelyen úgy tűnik, mintha a fitneszguru felszedett volna néhány kilót a hasára. Norbi ezt később cáfolta, és a Facebook-oldalán meg is mutatta a kockás hasát. Úgy tűnik azonban, az ominózus fotó mégis bogarat ültetett a fülébe, ugyanis a szívproblémákkal küzdő Norbi ellátogatott egy orvoshoz, hogy megtudja, kell-e fogynia.

“Nem érzem magam kövérnek, de a cikk hatására megijedtem, és úgy éreztem, nem árthat egy vizsgálat. Miután megírták, hogy úszógumim van, napokig nem mertem vacsorázni, pedig előtte minden este a legnagyobb nyugalommal fogyasztottam el az ételt az esti órákban” – mesélte a Blikknek Norbi, ám az orvos végül megnyugtatta, hogy minden rendben van, a testtömegindexe 24,1 lett, ami azt jelenti, hogy teljesen normális a súlya.

Schobert Norbi nem tagadja, korábban igencsak kövér kisfiú volt, és a mai napig álmodik arról, hogy ismét elhízik.

“Gyerekkoromban dagadt voltam, ezért a kövérség egy fóbia nálam. Sokszor azzal álmodom, hogy egyszer újra elhízom. Hosszú évek óta a súlyfelesleg ellen harcolok, különösen a hasi elhízás ellen, hiszen tudom jól, hogy az egészségre az nagyban kihat. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal, hogy negyvenkét évesen nem tudok olyan formába lendülni, mint húsz évvel ezelőtt. Úgy gondoltam, ha már úgyis jövök kontrollvizsgálatra, kérek egy szakvéleményt arról, hogy valóban fogynom kell-e, legyen szó akár egy kilóról. Az alakom miatt már egy jó ideje nem edzem vagy diétázom, hiszen már nem a külső számít, hanem az egészségem. Persze ha a súlyom elszaladna, foglalkoznék vele” – tette hozzá Norbi.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik