Szórakozás

Norbi ismét beteg! Újabb műtét?

Schobert Norbert (Schobert Norbert)
Schobert Norbert (Schobert Norbert)

Alig egy hónapja engedték ki a kórházból szívműtétje után Schobert Norbit, a fitneszguru megbetegedett. Influenza-fertőzése kis híján újabb műtéthez vezetett.

A Facebookon tette közzé egészségügyi problémáit Norbi. A fitneszguru úgy véli, talán korai volt teljes gőzzel belevetnie magát a munkába, ugyanis influenzás lett.

“Csak csütörtökön és pénteken négy új márkabolt megnyitóján fogadtam több száz ember szeretetét, kézfogását, néha pusziját. Sajnos szombatra lázas lettem és mindenem fájni kezdett. A műtét utáni immunrendszerem még nem elég erős a közösségi munkára, és durván elkapott az influenza. Ez most veszélyes, mert fájdalmas köhögéssel, folyamatos gyulladással és sajnos többlet szívvízzel jár” – írja Norbi, és hozzáteszi, az elmúlt napjai “csendben, szenvedésben, félelemben teltek”.


Az életmódszakember állapota javult, bár azt állíttja, kishíján le kellett csapolni a felgyülemlett vizet a szervezetéből.
” Az pedig műtét. Elsírtam magam, nem szégyellem. Elfogyott az erő, sokat tettem oda belőle az elmúlt hónapban és én sem vagyok Superman” – vallja.

Norbit az orvosok szigorú ágynyugalomra ítélték, infúziót kapott és már most látja, hogy a következő napokban is lábadozni fog. A fitneszgurut felesége, Rubint Réka ápolja.

“Ellátja a kicsiket, dolgozik, utazik, helyettesít és éjjel etet, borogat, szeret. Az ember bajban ismeri meg, hogy kire számíthat…. Én sosem voltam gyenge, de most az vagyok” – szögezi le Norbi.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik