Szórakozás

Schobert: Ne egy drogos hülye legyél, hanem tiszta

A fitneszguru Joshi Bharatnak vallott halálközeli élményeiről.

 

Schobert Norbi a FEM3 Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorában beszélget a szívműtétje azon részleteiről, amiket eddig még nem osztott meg a nyilvánossággal – írja a StoryOnline.

Többek között azt is elmesélte a mai adás felvételén, hogy a műtét előtt nem vette be azokat az erős gyógyszereket, amelyektől bódult állapotba került volna. Ahogy ő fogalmazott: “Nem akartam hülyén elbúcsúzni.”
Norbi arra is kitér a ma esti beszélgetésben, hogy hogyan búcsúzott el Rubint Rékától, és hogy arra is rájött, ki az őrangyala.

“Amikor Rékától elbúcsúztam a műtét előtt, azt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni. Három órán keresztül adtak nekem különböző drogokat, amiket én nem szedtem be, csak ezt én nem mondtam meg az orvosoknak. Fogtam, és betettem a gyógyszert a párnám alá. Teljesen józan voltam, mert úgy voltam vele, hogy nekem nagyon félnem kéne, de nem akarok hülyén elbúcsúzni. Ha egy utolsó percet, egy utolsó órát meg akarsz élni, akkor azt úgy kell megélni, hogy ha meghalsz, és hiszel abban, hogy odaát vannak emlékeid, akkor ne egy drogos hülye legyél, hanem tiszta” – mesélte Joshinak Norbi, aki Rékával együtt fizikálisan is érzékelte őrangyalát, akiről később kiderült, nem más, mint Rafael arkangyal.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik