Szórakozás

Schobert: Teczár Szilárd, kérj bocsánatot a nőktől!

A fitneszguru kiborult a HaHa aktivistájára. Mint ismert Teczár Szilárd kifogásolta, hogy a Doboz nevű szórakozóhelyre ingyen mehettek be a nők, míg a férfiaknak fizetniük kellett.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a HaHa egyik aktivistája, Teczár Szilárd bepanaszolta a Doboz nevű szórakozóhelyet, mert ingyen mehettek be a nők, míg a férfiaknak fizetniük kellett. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság igazat adott neki, és ha a szórakozóhely nem megy bíróságra, 30 napon belül meg kell szüntetniük a kedvezményt.

A hírt szinte mindenki feldolgozta és Sebetyén Balázs is viccelődött vele a Morning showban. A rádióműsorban poénkodtak Teczár külsején, vélt vagy valós tulajdonságain, nemi identitásán. Az aktivista erre visszavágott és azt mondta, hogy Balázsnak annyi esze van,mint egy talicska málnaszörpnek.

Fotó: TV2

Itt jön a képbe az ismert fitneszguru, Schobert Norbi, akinél viszont az aktivistára borult ki.
“Most úszol az egy perc hírnévben és Sebestyén Balázsnak támadsz? Az én véleményem: Te kérj bocsánatot a Nőktől! Esetleg beadsz egy feljelentést azért is, hogy március 8-at ünnepeljük és nincs külön kiemelt férfinap? Esetleg előreengedni se kelljen már az ajtóban a Nőket? Esetleg kézcsók járjon a hozzád hasonló hímszerű egyedeknek is? A fajtád miatt sok Nő melózik, miközben az ilyenek otthon tévéznek… Én utálom amikor egy Asszony gürizik és a “férfi” évek óta állásra vár, miközben otthon „segít”.Képzeld el, ha a jövendő feleséged is a hatósághoz fordulna, mert Te élvezel a gyereknemzés alatt, de Ő súlyos fájdalmakat él át a szülésnél! Vezessenek áramot a férfiak heréjébe miközben a nejük szül? Ébredj már! A világ nem az egyenlőségről, hanem az egyensúlyról szól! Piedone a vízilovakkal, én a Nőkkel vagyok!” – írta Norbi a Facebookján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik