Szórakozás

Batánovics Lilinek eddig tartott az X-Faktor

Batánovics Lili & Szabó Ádám (batánovics lili, szabó ádám, )
Batánovics Lili & Szabó Ádám (batánovics lili, szabó ádám, )

Sem a nézőket, sem a mentorokat nem győzte meg a hétvégén Batánovics Lili, így ő már nem lép többet színpadra versenyzőként a 2013-as X-Faktorban.

A Fat Phoenix újabb fordulót élt túl az X-Faktorban, vagyis hiába kapnak rengeteg kritikát, a jelek szerint nagyon sok rajongójuk van. Vagy csak ennyire szeretnék meztelenül látni Istenes Bencét a nézők. A phoenixes fiúk ugyanis fogadtak a műsorvezetővel, hogy amennyiben párbaj nélkül továbbjutnak, akkor Bence kénytelen lesz nyilvánosan pucérkodni.

De hogy a vasárnap esti show érdemi részéről is szó essen, a szavazók úgy döntöttek, hogy Batánovics Lili és Szabó Ádám volt a leggyengébb előző nap, mind külön-külön, mind együtt. Hiszen a két énekes közösen rontotta el szombaton Ricky Martin és Christina Aguilera Nobody Wants to Be Lonely című slágerét. Így ők voltak kénytelenek párbajozni.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az összecsapást Lili kezdte a tehetségkutatók örök aduászával, Whitney Houston I’ll Always Love You-jával, amit a refrénekben egész jól megoldott.

Aztán jött Ádám a Take That modern kori egyik legjobb dalával, a Rule the World-del.

Majd a mentorokra került a sor. Tóth Gabi és Alföldi Róbert érthetően a saját versenyzőiket szerették volna jövőhéten is a színpadon látni. Amit mindketten remekül megideologizáltak azért. Geszti Péternek egyik párbajdal sem jött be igazán, de Szabóé egy kicsivel mégis jobban tetszett neki. Végül Szikora Robi is Lili nevét mondta ki, így 3-1 arányban alulmaradt Ádámmal szemben. Mondhatni, hogy ismét meglepetés eredmény született…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik