Szórakozás

Bozsek Márk romokban van

bozsek-mark(210x140)(3).jpg (bozsek márk)
bozsek-mark(210x140)(3).jpg (bozsek márk)

Hiába szabadult meg az X-Faktor jelentette nyomástól, továbbra is háborog Bozsek Márk lelke. A színész-énekes attól tart, a rajongói elfordulnak tőle.

Kemény döntést hozott pénteken Bozsek Márk, talán a legkeményebbet egész élete során, és most attól tart, ennek komoly következményei lesznek. A Barátok közt szereplője fél, hogy elveszíti a rajongóit, akik eddig mindenben támogatták.

“Márk egy szemhunyásnyit sem aludt. Ellentétesek voltak az érzései. Egyrészt nagy kő esett le a szívéről, hogy vége a versennyel járó tortúrának. Másrészt viszont képtelen volt eldönteni, rajongói miként gondolnak rá azután, hogy olyan sok ezer szavazatot kapott. Attól tart, hogy esetleg csalódást okozott nekik és a családjának is” – mondta a Borsnak a színész-énekes egyik jó ismerőse.

Aggodalomra azonban úgy tűnik semmi oka. Legalábbis az internetezők többsége mellette áll, és támogatják a döntését. Sőt egyenesen férfiasnak tartják, hogy volt bátorsága hátat fordítani a versenynek, mert nem akarta elvinni a szavazatokat a nála erősebb énekesek elől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik