Szórakozás

Péterffy Lili: Soha nem voltam szerelmes jópasiba

Az X-Faktor énekesnője megdöbbent, amikor kiderült, hogy a Hír24 szavazásán őt választották a legszexibb előadónak.

“Nagyon örülök, nem gondoltam volna” – nevetett Lili, aki amióta az X-Faktorban szerepel rengeteg rajongói levelet kap.

“Ezek a dolgok növelik az önbizalmam. Ha rossz kedvem van, akkor például elég elolvasnom ezekből a levelekből párat. Rengeteget jelent, hogy ennyi támogatást és szeretetet kapok a nézőktől” – mondta Lili, aki arról is mesélt, hogy fontos-e neki, hogy “jó nő” legyen és milyen számára az ideális férfi.

“Hiú vagyok, adok magamra, de alapvetően a hangulatomhoz öltözöm. Ha egy pulcsiban és napszemüvegben érzem jól magam, akkor azt veszem fel. És hogy milyen az ideális férfi? Nagyon szeretem, ha egy férfi határozott, fel tudok nézni rá, tisztelni tudom valamiért. Sokszor mondják, hogy a külső megfog a belső, ami megtart, de én nem gondolom, hogy ez így van. Én a férfi lelkét látom, és ez nem csak duma. Őszintén szólva, én eddig még soha nem voltam szerelmes gyönyörű pasiba” – tette hozzá Alföldi Róbert mentoráltja.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.