Xantus Barbara  (Xantus Barbara )
Szórakozás

Végrehajtók keserítik meg a sztárok életét

Zámbó Krisztián az otthona miatt aggódhat, míg Xantus Barbara és egykori férje közös cége ellen három végrehajtás van érvényben.

Zámbó Krisztián a Frizbi felvételén mesélt a mostani nehéz anyagi helyzetéről – írja a Bors.

“Nem csak egy autót vett el tőlem a bank, végrehajtás van a házamon is. Azok az emberek, akik nagyon sokat köszönhettek az édesapámnak, egész egyszerűen nincsenek, elfelejtettek” – vallotta be Krisztián.

Fotó: RTL Klub

“Hat-hét éve vettem fel svájci frank alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után egy év alatt a törlesztőm száz­nyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott. A szerelmemmel most költöztünk albérletbe, egy aranyos kis csepeli lakásba. Az édesanyám Miskolcon él, az otthonunk pedig, nem szépítem: elhanyagolt, gyakorlatilag lakhatatlan, azaz lenne vele dolog bőven” – magyarázta Jimmy fia.

Xantus Barbarának és volt férjének Szurdi Miklósnak sem egyszerű a helyzete most. A Blikk szerint ugyanis a közös betéti társaságuk, a Skorpió „X” Kulturális és Szolgáltató BT ellen három végrehajtás van érvényben.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.