Szórakozás

11 forint miatt indult végrehajtás Vastag Tamás ellen

aprópénz (pénz, öt forint,)
aprópénz (pénz, öt forint,)

Az énekes alig hitt a szemének, amikor meglátta, miért akar végrehajtást indítani ellene a bank.

Ingatlana elvételével fenyegetőzött az a banki levél, amit döbbenten vett kézhez Vastag Tamás. Az énekesnek még középiskolás korában nyitottak egy bankszámlát a szülei, amire ötezer forintot fizettek be. Tomi azóta sem nyúlt a pénzhez, ami most fogyott el a számláról és ment 11 forintnyi mínuszba. Az énekes először poénnak hitte a pitiáner összeg miatti végrehajtást, ám később mégis bement a bankba tisztázni az ügyet.

“Tisztában voltam vele, hogy minden bizonnyal egy robot küldte a levelet, de azért bementem a bankba, hogy tisztázzuk a helyzetet. Ott aztán elnézést kértek tőlem. Én pedig befizettem az összeget, majd megszüntettem a számlámat. Valahol röhejes, hogy nincs egy minimum összeg, ami miatt ilyen levelet küldhetnek, hiszen több a papír ára, meg a postaköltség, mint maga a tartozás” – mesélte a Blikknek Vastag Tomi, aki igazi úrként az összeg dupláját fizette vissza a banknak.

Az énekesnek nem először kellett pénzügyei miatt intézkednie, nemrégiben ugyanis egy gyorshajtás miatt büntették meg, amin Vastag Tomi nem győzött hőbörögni.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik