Szórakozás

Telefonálni próbált a részegnek hitt haldokló vasutas

Szeretett volna segítséget kérni a férfi, aki azért halt meg, mert kollégái nem ismerték fel, hogy baj van.

A Blikk úgy tudja, a 45 éves kocsirendező megpróbált telefonálni, amikor stroke – agyérelzáródás- miatt rosszul lett hegyeshalmi munkahelyén, ujjai azonban már nem engedelmeskedtek.  Fia a lapnak azt is elmondta: sokszor megesett, hogy a férfi túlórázott, de olyankor mindig hazaszólt. Mivel most nem tette, élettársa is próbálta hívni, de a telefonja már ki volt kapcsolva.

A MÁV adott valamennyi pénzt az áldozat családjának, de az még a temetés negyedét sem fedezi – olvasható a lapban.

Hívjon mentőt, ha nem megy a beszéd és a mosolygás.

Mostanra az is kiderült, hogy a vasutas nyitott szemmel ült magatehetetlenül 16 órán át a személyzeti szobában. Két kollégája azért nem hívott mentőt, mert azt hitték, részeg, egy harmadik ismerte fel, hogy baj van. Október 17-én történt az eset, 9 nap kóma után a férfi meghalt.

A MÁV elbocsátotta az egyik vasutast, aki nem segített kollégájának. A  rendőrség is keresi a felelőst.

Kutya és nyolcéves is mentett már életet

A nyolcéves Minnie öt évvel fiatalabb öccse életét mentette meg, amikor véletlenül beszippantott egy pénzérmét – a kislány lélekjelenlétének köszönhetően a kisfiú nem fulladt meg. George, a kétéves Basset pedig magát mentette meg, amikor szorult helyzetében “kihívta” a mentőket telefonon. A sok csodás életmentés mellett olyan szomorú olvasni, hogy a nemtörődömség, a restség, a közöny és a rosszhiszeműség miatt hal meg valaki a kollégiái szeme láttára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik