Élet-Stílus

Megmentette öccsét a nyolcéves kislány

penz(960x640)(2).jpg (pénz, )
penz(960x640)(2).jpg (pénz, )

A szerencsétlenül járt kisfiú egy bűvésztrükköt próbált utánozni.

Minnie és testvére, a 4 éves Gabriel Albright néhány napja az emeleten játszott, és közben egy bűvész műsorát nézte. A baj akkor történt, amikor a kisfiú váratlanul úgy döntött, utánozni fogja a bűvészt, és a szájába vett egy pénzérmét, hogy kettőt csináljon belőle.

A pénzérme azonban véletlenül lecsúszott a torkán és megakadt. Gabriel fuldokolni kezdett, és csak testvére lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem lett komolyabb baja. Minnie ugyanis, ahogy meglátta, hogy Gabriel rángatózik és fuldoklik, azonnal a segítségére sietett. Először belenézett a szájába, majd a vállánál fogva rázogatta a kisfiút. Amikor látta, hogy ez nem segít, gondolkodás nélkül jó erősen többször a hátára csapott.

Az ütések erejétől a kisfiú torkán akadt érme kipattant, és Gabriel végre újra kapott levegőt. Minnie-nek csak ezután jutott eszébe, hogy szóljon édesanyjának. Merry Albright azonnal rohant az emeletre, ahol ijedt kisfia fogadta azzal, hogy Minnie megmentette az életét.

A 36 éves édesanya később elmondta, kislánya az iskolában tanulta az elsősegélynyújtást. „Fogalmam se volt róla, hogy ilyenekre tanítják őket, de boldog vagyok, hogy így van. Ha Minnie nem tanulta volna meg, mit kell ilyenkor csinálni, tragédia is történhetett volna.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik