Szórakozás

Miért aludt otthon Rékasi?

Détár Enikő környezetében nagy felháborodást keltett a kamerák össztüzében zajló "szerelmeskedés"! Amikor is egy nyilvános eseményen, fényképezőgépek és videokamerák előtt csókolózott és ölelkezett Rékasi Károly és Pikali Gerda.

Nem azon a botrányon háborodtak fel, amikor Rékasi Károly erőszakkal elvette a Velvet fotóriporterének gépét. Az az ő dolga, lesz majd, ami lesz. Sokkal inkább a szeretőjével nyilvánosan, a Fókusz kamerája előtt lefolytatott, már a helyszínen is többeket megdöbbentő ölelkezés, csókolózás. Amit a régi barátok közül sokan provokációként értelmeznek! A sebek szándékos felszakításának, kíméletlenségnek, felesége újabb megalázásának egy nagyon érzékeny időszakban… Amikor még nem sikerülhetett feledni a sérelmeket, a becsapottság érzését. Abba meg jobb, ha nem is gondolunk bele, mit érezhetnek az ezeket a képeket vagy a tévét néző gyerekek, látván apukájuk és anyukájuk fergeteges ölelkezését. Vajon mi szükség volt erre? Kinek jó ez? Kinek akartak bizonyítani?

A Best megbízható forrásból származó értesülése szerint a helyzet fonákságára rádöbbent Rékasi, igaz, hogy egy nap késéssel, de hazarohant. Megpróbált bocsánatot kérni ismét csak megalázott feleségétől! Sőt állítólag még azt is felvetette, hogy mennyire szívesen kezdené újra, akár haza is költözne…

Hogy mi történt azon a bizonyos éjszakén, és hogyan reagált Détár Enikő a hazatérő férj láttán, kiderül a Best magazin legfrissebb számából.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik