Szórakozás

Barátok közt buli: Rékasi távol marad, Nyertes Zsuzsa bugyit villantott

Rekasi-Karoly(210x140)(2).jpg (Rékasi Károly)
Rekasi-Karoly(210x140)(2).jpg (Rékasi Károly)

Sokan várták Rékasi Károly megjelenését a Barátok közt 15. születésnapját ünneplő bulin, a színész azonban nem jött el. Cserébe viszont Nyertes Zsuzsa megmutatta a bugyiját.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Rékasi Károly a napokban egy nyilvános rendezvény végén rátámadt a Velvet fotósára. A dologból hatalmas botrány kerekedett, ezért mindenki várta, hogyan jelenik majd meg Rékasi a bulin, ő azonban azt a megoldást választotta, hogy nem jelenik meg. A színész nem adott magyarázatot a távollétére.

Annál inkább elemében volt Nyertes Zsuzsa, aki a sorozatban évekkel ezelőtt egy utcalány szerepében tűnt fel. Az ötvenöt éves színésznő ma is bomba alakkal büszkélkedhet és a Bors fotói szerint a spárga meg sem kottyan neki. Az sem zavarta a színésznőt, hogy mutatványa közben közszemlére tette bugyiját is.

“Igazából mindig laza voltam, nem okoz problémát egy spárga. A lábamat felemelem, és az csak jön velem. Nem vagyok rá különösebben büszke, de poénból, mikor nagyon jól érzem magam, mint most is, és már bátrabb vagyok, meg szoktam csinálni” – mesélte a Borsnak a színésznő, aki miután megtudta, hogy le is fotózták a produkciót, alaposan megdöbbent. – “Lefotóztak? Ez ciki! Biztos ki leszek otthon ezért porolva, mert a lányom és a párom szigorúan tart.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik