Szórakozás

Gyerekbántalmazással viccelődnek Hajdú fotója miatt

Kisfia, Dávidka sírós fotója lavinát indított el a hozzászólók között.

Síró kisfia képét posztolta Facebook-oldalára Hajdú Péter, a hozzászólók pedig vagy a nemzeti ünnep mibenlétét kérdőjelezik meg, vagy gyermekbántalmazással viccelődnek. Egyikük még címlapötletet is ad a témában, míg mások védelmébe vették a Dávidkát vigasztaló Sarka Katát és a kisfiút.

“Anya vigasztalja Dávidkát:) Nálunk így indul a Nemzeti Ünnep:)” – posztolta síró kisfia fotóját a Dömsödi Gáborral háborúzó Hajdú Péter.

“Blikk címlapján!!!! Hajdú Péter a nemzeti ünnepen gyermekét bántalmazta!” – írja az egyik kommentelő, amit volt, aki komolyan is vett: “Hajdú megverte fiát???? komolyan????” Néhányan azonban óvatosságra intették az efféle elméleteket gyártókat: “ne adj ötletet, még komolyan veszik…:PP :))))” A legtöbben azonban kiálltak Hajdúék mellett: “osztom a véleményét, felháborítónak tartom mások undorító hozzászólását. Nem ütik a fiukat, és nem verik. Minden kisgyereknél eltörik a mécses . Látszik imádják a kisfiukat,de úgy gondolom ha néha a fenekére ütnének is egy picit . Azt szeretetből teszik.”

Sokan a “nemzeti ünnep” kifejezésen akadtak fenn, mások pedig csak értetlenkedtek, miért is kell ilyen képet közzétenni: “A lényeg: mindig Ők legyenek a középpontban…” “Szerintem ez nagyon bizalmas, ez kettőjükre tartozna.”

Ez a fotó kavarta az indulatokat Hajdú Facebook-oldalán:

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik