Dömsödi Gábor (dömsödi gábor)
Szórakozás

Dömsödi: Hajdú Péter egy alsó végpont

Az író irreálisan magasnak tartja Hajdú Péter 45 milliós követelését. Ennyiért állítólag az egész falut is vihetné, amiben lakik.

Dömsödi Gábor péntek délután videóinterjút adott a Hír24-nek, amelyben elmondta: nemrég megjelent könyvének minden szava igaz és ügyvédek által vizsgált, így nem tart pertől. Hajdú szerint azonban az írás olyannyira sérti a jogait, hogy 45 milliót követel tőle és kiadójától.

“Mint annyi más dolgot a világban, Hajdú Péter ezt is rosszul fogja fel. A pereskedést, a bíróságot meg a jogot úgy tekinti, mint bulvártémát. Én ezt sokkal komolyabb dolognak tartom, ezzel nem viccelődöm, és nem akarok vele nézettséget növelni” – mondta a Hír24-nek Dömsödi Gábor, akit az óvodai nagyotmondóversenyekre emlékeztetik Hajdú Péter nyilatkozatai.

“45 millióért nem hogy az én házamat viheti, hanem az egész falut, amiben lakom. A másik meg az, hogy meg vagyok sértve, amiért csak 45 millió. A szépségkirálynőt 150 millióra perelték, a Bagi-Nacsa párost meg ötvenre. Akkor már miért nem kétszáz vagy háromszáz az enyém? Meg vagyok bántva, hogy miért csak 45 millió…” – nyilatkozta Dömsödi, aki szerint a markát tartó Hajdú egyébként is életének csupán alsó végpontja. “Hajdú Péter ennek a könyvnek úgy az egyik címszereplője, mint a pályám egyik végpontja. És nem a felső. Itt a Friderikusz a felső végpont az én életemben, a Hajdú pedig az alsó” – árulta el az író.

Arról eddig hivatalosan semmit sem tudunk, hogy a könyv másik címszereplője, Friderikusz Sándor mit szól az íráshoz, Dömsödivel azonban már egyeztetett. “Friderikusz egy kultúrember, ő egy másik iskolához tartozik. Csendben maradt, azt meg nem ismétlem meg, hogy négyszemközt mit mondott nekem. Nem esett neki jól ez a könyv, de nekem sem esett jól az ő könyve. Nem hiszem, hogy meg fog pofoztatni vagy be fog perelni, csupán meg van róla a véleménye, és nekem ez is volt a célom” – tette hozzá Dömsödi.

UPDATE: Hajdú Péter sajtósának kérésére helyreigazítást tettünk közzé
“Sem a Bagi-Nacsa párost sem a szépségkirálynőt nem Hajdú Péter perelte, sőt a szépségkirálynő esetében perről még szó sincs. A Bagi-Nacsa párost a műsorukat gyártó cég perelte be. Az első fokú ítélet után, mely a cégnek adott igazat, peren kívüli megegyezés született a humoristákkal. A szépségkirálynő esetében a Magyarország Szépe Kft fontolgatja a pert Kocsis Korinna ellen, és az összeg mindösszesen 1,5 millió forint.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik